MASSAGECADEAUBON

massagecadeaubond

Geef nu ook een massage cadeau!

Massagecadeaubon

De Massagecadeaubon is een tegoedbon voor een fijne massage. Met een cadeaubon voor een ontspannen massage of stoelmassage geef je je werknemer een mooie blijk van waardering. Met de gekregen Massagecadeaubon kan de medewerker contact opnemen met Stoelmassage Rotterdam om een heerlijke massage op locatie te krijgen wanneer het de medewerker uitkomt. Samen met de medewerker zoeken we een geschikte locatie en datum. Je kan deze bon geven na goede resultaten, als cadeautje voor Sint of Kerst. Geen reden is te gek voor een heerlijke Massagecadeaubon. De medewerker zal de bon met veel dank ontvangen.

Interesse in de Massagecadeaubon?

Wacht niet te lang met het aanschaffen van de Massagecadeaubon en maak je medewerkers super enthousiast. Neem snel contact op voor meer informatie.

Meerdere mogelijkheden met Fun Fit Vitaal:

Liever toch gebruik maken van 1 van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld een health check op het werk of bootcamp op het werk. Kijk dan naar onze andere mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Neem hier onder contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Bekijk onze  reviews