Workshop masseren kan je leren!

Wil je graag een keer leren hoe je elkaar moet masseren? Kies dan voor deze workshop masseren! Boek deze workshop met je partner of gewoon gezellig met een vriendin. Een unieke kans om lekker gemasseerd te worden en het masseren te leren. De workshop kan bij jou thuis of op een andere locatie.

Tijdens de workshop masseren leer je waar de spieren lopen en hoe je deze het best kunt masseren. Je leert massagetechnieken die eenvoudig toe te passen zijn en veel effect hebben. Er is tijdens de workshop veel ruimte voor persoonlijk advies en vragen.

Een privé massage workshop duurt 2 uur. Bij de workshop krijg je ook een flesje massageolie voor thuis.

Een massageworkshop voor 2 personen kost €180. Wil je een workshop voor meerdere personen? Geen probleem. Klik op de button en vul het contactformulier in. Er zal dan binnen 24 uur contact met je worden opgenomen voor meer informatie.

Via de knop hieronder kan je direct het contactformulier invullen en heb jij binnenkort een heerlijk ontspannen moment met een dierbare.

Massage workshop

Eventueel kunt u voor informatie of een offerte contact opnemen via bovenstaand formulier. Op zoek naar een massage voor uw personeel/vereniging of bedrijf, kijk dan een op FunFitVitaal